Tréningek

Azt vettem észre, ha a tréning szót kiejtem a számon, akkor leggyakrabban két fogalom jelenik meg az emberek fejében: drága és értelmetlen.

Minden erőmmel, alázatommal és szakmai tudásommal szeretnék rácáfolni mindkét szóra. Azt gondolom, a jó tréning mindig a csapatra szabott, mindenképpen vagy élvezhető, vagy megdolgoztató és hasznos, hasznos, hasznos! És nem irreálisan drága. 🙂

Miért? Bármibe is fogjunk legyen az egy memória-feladat, egy torta megsütése, vagy akár egy félmaraton lefutása, a sok-sok gyakorláson kívül egy valami nem kerülhető ki a kimagasló eredményhez: vannak olyan fogások, trükkök, amikre jó eséllyel nem, vagy csak lassan jövünk rá magunktól, pedig pofon-egyszerűek és ha valaki elárulja nekünk, akkor rögtön meghatványozódik a teljesítményünk az adott területen!

A tréningeknek sok formája van, én az alábbiakban tudok segíteni:

  • Stresszkezelés tréning: Vedd észre, hogy a környezeteben mi hogyan hat rád, tudatosítsd magadban és változtass úgy, hogy mosolygósabban és lelkesebben és kipihentebben ébredj fel minden reggel!

9495700a426211d0971d9875520078c7.jpg

 

  • Időgazdálkodás-tréning: Tippek-trükkök csokra, amiből mindenki kiválaszthatja azt, ami neki szimpatikus és leginkább beválik.

 

  • Asszertív kommunikáció/konfliktus-kezelés tréning: Az asszertív vagy erőszakmentes kommunikáció egy olyan fogalom, melyet nem elég megismerni, de sokat is kell gyakorolni ahhoz, hogy a konfliktus-helyzetben készségszinten előhívható és használható legyen. Azért szeretem, mert nem csak munkahelyi szituációban, kollégák között használható, hanem a magánéletben is éppen ennyire hasznát tudjuk venni.

2f3f969b6adb3b2f9ba50f5f57f87a9d

  • Csapatépítő tréning: Olyan csapatépítő tréningeket szeretek szervezni, amelyek során teljesen másfajta gondolkodásra van szükség, mint a mindennapokban, így egyszerre kikapcsolnak, közelebb hoznak egymáshoz és olyan közös élményt adnak, amire jó visszaemlékezni és amiből később erőt lehet meríteni a nehezebb helyzetekben is.
  • Jolly Joker tréning
  • Szeretnél egy egész napos programot a csapatodnak, vagy elvinnéd őket egy pár napos nyaralásra, de senkinek nincs ideje/energiája megszervezni? Ilyet akkor is vállalok, ha nincs szükségetek tréner jelenlétére-egyszerűen, mert szeretem ezt csinálni.

Árajánlatért keress bizalommal, minden esetben az igényeitek szerint, Veletek egyeztetve és korrekt áron készülnek el a tréning-tervek! 🙂

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: